Sett ovnen på 175 °C med varmluft.
Sikt hvetemel, bakepulver, salt og kanelkrydder godt sammen i en bolle. Ha romtemperert smør, sukker og brunt sukker i en annen bolle. Pisk blandingen sammen til den er lett og luftig. Tilsett ett egg om gangen og pisk godt mellom hvert egg.
Rør sirup og Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract i eggmassen. Bland til slutt melblandingen og melken vekselvis litt om litt av gangen, pisk mellom hver tilsetning.
Fordel deigen jevnt mellom to påsmurte springformer (22 cm), eventuelt med bakepapir i bunnen. Stek kakebunnen i ca. 20 minutter. Sjekk med et trespyd om kakene er ferdigstekt. Det må ikke være deig på spyden. La kakebunnene avkjøles helt.
Skjær de avkjølte kakebunnene i to like tykke bunner, slik at det blir fire kakebunner totalt.
Bland melk og Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract sammen i en liten skål. Pensle blandingen over bunnen. Dette gjøres for å få en myk og saftig smak.
Pisk det myke smøret i noen minutter. Tilsett litt melis av gangen og pisk i ytterligere 10 minutter. Pisk til slutt romessens/ rom inn i smørkremen.
Legg den første kakebunnen på et serveringsfat og fordel 1/3 av appelsinsyltetøyet jevnt over bunnen. Fordel så 1/4 av smørkremen over. Topp med neste kakebunn og gjenta med syltetøy og smørkrem til alle kakebunnene er brukt. Fordel resten av smørkremen på toppen og sidene av kaken.
Pynt kaken med små Dr. Oetker Taste of Christmas Julefigurer, små pepperkakehus og små grantrær laget av rosmarinkvister. Dryss toppen av kaken med Dr. Oetker Silver Strøssel 4 kammer.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker