Pisk smør og sukker til det er skummende og luftig med en håndmikser. Tilsett Taylor & Colledge Vaniljeekstrakt og ett og ett egg om gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Om røren begynner å skille seg, kan du piske inn 1 ss. mel i røren. Sikt hvetemel og bakepulver i røren, og vend det inn sammen med melken.
Ha røren i en smurt form (Ø 16 cm), gjerne med bakepapir i bunnen. Stek kaken i en Airfryer på 135 °C i 35-45 minutter til den er gylden på toppen.
Avkjøl kakebunnen på en bakerist. Ta den så ut av formen og del den i to med en brødkniv.
Steketid: ca. 35 - 45 Minutter
Varmluft: 135 °C
Pisk fløte, Taylor & Colledge Vaniljeekstrakt og melis med en stavmikser til det dannes myke topper.
Legg kakebunnen på et serveringsfat. Fordel vaniljekremen jevnt utover hele kakebunnen.
Fordel bringebærsyltetøyet over kremen, men kun inntil 1 cm fra kanten. Ellers tyter syltetøyet for mye ut når den andre bunnen legges på. Legg på den andre bunnen og sikt melis over kaken.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker