Bland mel, bakepulver, mandelmel og sukker. Smuldre i smøret og rør inn melken til det blir en deig.
La deigen hvile i kjøleskapet en stund.
Kjevle 2/3 av deigen rund (24 cm i diameter) og legg deigen i en springform med samme mål.
Rull en pølse av resten av deigen, legg den rundt kanten i springformen og press den flat slik at det blir en ca. 3 cm høy kant.
Visp sammen yoghurt, ost, 2 ss av sukkeret, limesaft, maisstivelse og eggeplommene.
Pisk eggehvitene i en tørr bolle. Tilsett så resten av sukkeret i eggehvitene, litt og litt om gangen til det blir en fast masse. Vend det inn i limefyllet.
Hell limefyllet i springformen og stek kaken midt i ovnen på 180 °C i ca. 35 minutter.
Visp eggehvitene i en tørr bolle. Tilsett litt og litt sukker og visp til marengsen er fast. Vend inn revet limeskall. Fyll marengsen i en sprøytepose med stjernetipp (ca 8 mm) og sprøyt marengsen på kaken.
Sett kaken inn i ovnen igjen og stek den i 8 minutter til på samme temperatur.
Dekorer med tynne skiver av lime.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker