Sett stekeovnen på 175 °C over- og undervarme, eller 160 °C varmluft.
Dekk bunnen på en springform (ø 20 cm) med bakepapir.
Pisk egg og sukker hvitt og luftig. Bland hvetemel og potetmel og sikt det inn i eggemassen. Vend røren så forsiktig sammen.
Hell røren i springformen med bakepapir i bunn og stek den i 30-40 minutter. Kjenn med en bakepinne om bunnen er ferdig. Det skal ikke feste seg noe kakebunn på pinnen. La bunnen bli helt avkjølt før den fylles.
Pisk sammen kremost og sukker. Pisk fløten til krem, og vend den inn i kremosten sammen med kandisert appelsin.
Skyll jordbærene og del de i små biter.
Del kakebunnen i tre like tykke lag. Legg en bunn på et fat og plaser en kakering rundt. Dynk bunnen med halvparten av appelsinjuicen. Fordel så halvparten av ostekremen med appelsin utover i et jevnt lag og fordel også halvparten av de oppdelte jordbærene over kremen. Legg på en bunn til og gjenta med resten av appelsinjuicen, ostekremen og jordbærene. Avslutt med den siste bunnen. La kaken sette seg i kjøleskap et par timer.
Pisk fløten til krem og rør inn vaniljepasta. Ha litt av kremen i en sprøytepose med en stor stjernetipp. Fjern kakeringen og smør et jevnt lag med krem rundt hele kaken og på toppen. Sprøyt ut rosetter langs kanten av kaken.
Del jordbærene i to og legg de forsiktig på kremrosettene. Trykk forsiktig inn ønsket strøssel nede langs kanten av kaken og gjerne også litt på toppen.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker