Bruk en springform 16 cm diameter.
Kjør bringbær, melis og sitronsaft i en mikser. Om ønskelig siles bringbærstenene bort.
Knus kjeksen og smelt smøret. Bland det sammen og trykk ut blandingen i springformen. Sett i kjøleskap i ca. 15 minutter.
Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann noen minutter. Varm 1 dl fløte i en kjele. Ta upp gelatinen og klem ut vannet. La det smelte i den varme fløten og rør til alt gelatinet er løst opp. La den avkjøle litt.
Rør sammen vaniljesukker, ost og sukker. Tilsett fløteblandingen.
Pisk resten av fløten, vend den inn i røren og hell blandingen over kjeksbunnen.Bruk en skje og fordel litt av bringbærsausen over kaken. Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer og server med resten av bringbærsausen.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker