Sett stekeovnen på 175 °C varmluft.
Smør en liten langpanne ca 23x33 cm, eventuelt kle med bakepapir
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftig. Pisk i ett og ett egg av gangen, pisk godt mellom hvert egg.
Bland rismel, potetmel og bakepulver i en liten bolle og sikt det inn i røren. Tilsett mandelmel og melk og vend røren sammen. Ha røren i langpannen.
Stek kaken i 40-45 minutter, sjekk med en bakepinne om den er ferdig. Det skal ikke henge noe kakebunn på pinnen. Avkjøl kaken før den dekoreres.
Rør sammen en glasur av melis, konditorfarge og vann. Vær forsiktig med vannet, og juster til den får riktig konsistens. Fordel glasuren jevnt utover den avkjølte kaken, og dekorer med strøssel før den stivner.
Vær oppmerksom på at strøssel kan inneholde gluten, sjekk innholdsfortegnelsen før bruk.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker