Rist mandlene i en tørr stekepanne med slippbelegg, og legg til side. Finhakk sjokoladen.
Smelt smøret i en stor, tykkbunnet gryte. Tilsett sukker, og kok opp blandingen på middels varme til sukkeret er smeltet. Ha i kondensert melk, og kok opp igjen under konstant omrøring. Skru deretter varmen ned, tilsett sjokoladen og rør til den har smeltet.
Ta gryten av varmen, tilsett mandler og vaniljepasta og rør godt. Hell fudgen i en form. Gjør overflaten glatt og jevn, og sett kaldt i minst 12 timer. Skjær fudgen i biter på 3x3cm.
Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller over vannbad. Vend fudgebitene i den smeltede sjokoladen, og legg til avkjøling på et stykke bakepapir.
Når sjokoladen har stivnet, dekoreres bitene med dekorskrift, så de ligner små julegaver. Oppbevar fudgen i en tett beholder i kjøleskap.
OPPSKRIFTER
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri