Sett ovnen på 180°C, over- og undervarme. Visp egg og sukker skummende hvitt. Bland mel, natron, bakepulver og vaniljesukker sammen i en skål. Sikt blandingen inn i eggemassen, og rør sammen med malte mandler. Rør på lav hastighet mens du tilsetter smeltet smør, melk, revet sitronskall og sitronsaft.
Fordel deigen i en smurt springform, og stek kaken i 30-40 minutter. Kaken er ferdigstekt når den er gylden på toppen, og midten ikke gir etter for et lett trykk. La kaken avkjøles helt på en rist.
Hvit sjokoladekrem: Hakk sjokoladen grovt, og smelt over vannbad. Avkjøl sjokoladen til romtemperatur. Visp sammen smør, vaniljepasta og melis til en jevn masse. Tilsett fløten og visp på høyeste hastighet i 1 minutt. Vend sjokoladen inn i smørkremen, og visp først ved lav hastighet til sjokoladen har fordelt seg godt, og deretter i 1-2 minutter på høy hastighet til kremen er lett og luftig.
Sitronkrem: Rør lemon curd sammen med sitronskall og sitronsaft.
Del kaken i 3 bunner. Smør de to nederste kakebunnene med sitronkrem, og fordel deretter 1/3 av sjokoladekremen over. Legg bunnene over hverandre, og dekk hele kaken med resten av sjokoladekremen. Pynt med sølvperler.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker