Vask og rens jordbærene, legg noen til side som pynt på kakefatet. Mos jordbærene med en stavmikser sammen med sukkeret. Visp fløten til stiv krem, og vend forsiktig inn i jordbærmosen. Sett kremen i kjøleskap.
Visp eggehvitene helt stive, og sett til side0. Rør smøret mykt og smidig med en mikser. Ha i sukker, vaniljesukker og salt litt etter litt mens man mikser, helt til man har en fast masse. Tilsett eggeplommene en om gangen, mens man mikser på høyeste hastighet. Tilsett mel og bakepulver vekselvis med rømme på middels hastighet. Vend til slutt inn de vispede eggehvitene.
Forvarm og smør vaffeljernet. Stek vaflene gylne, og legg på rist for avkjøling.
Fordel jordbærkremen på vaflene med skje eller sprøytepose, og dekorer med jordbærene som var lagt til side. Dryss eventuelt med litt melis.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker