Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper.
Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.
Over- og undervarme: 200 °C
Kok opp fløten i en kjele, ta den av varmen og tilsett sjokoladen. La sjokoladen smelte en liten stund før alt røres sammen til en jevn masse. Ha ganachen over i en bolle og avkjøl.
Skyll jordbærene og del de i to.
Pisk ganachen kort med en håndmikser og fordel den så på muffinsene. Dytt to halve jordbær inn i ganachen som marihønevinger. Lag prikker og munn med pynteglasur med sjokoladesmak. Like før servering festes også øynene med pynteglasuren.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes