Sett stekeovnen på 200 °C over- og undervarme.
Riv marsipanen på et rivjern. Pisk smør, sukker og marsipan sammen. Tilsett eggene og fortsett å piske. Bland de tørre ingrediensene sammen i en bolle og vend det så inn i marsipanmassen.
Fordel deigen i en en springform kledd med bakepapir. Stek mazarinbunnen i 40-50 minutter. Avkjøl bunnen helt og skjær kanten løs fra formen. Legg gjerne kakeplast/ konditorfolie langs kanten av kaken for å få en fin kant når bringebærfyllet legges på.
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Varm opp 100 gram bringebærsyltetøy, klem vannet ut av gelatinen og smelt den i det varme syltetøyet. Hell den varme blandingen i resten av syltetøyet og rør det sammen. Fordel bringebærfyllet på mazarinbunnen og la det sette seg mens marengsen piskes.
Pisk eggehviter, melis og vaniljepaste sammen til en seig marengs. Pisk i minst 10 minutter. Fyll marengsen i en sprøytepose med rund tipp og pynt kaken med små topper. Bruk en crème brûlée- brenner til å brune marengsen litt.
Legg noen delte friske bringebær på kaken sammen med rosa perler.
Vær oppmerksom på at ikke alle våre strøsler er glutenfrie, les på pakken før bruk.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker