Sett stekeovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C over- og undervarme.
Fordel 24 minicupcakesformer utover et stekebrett
Bland mel og bakepulver i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og pisk blandingen sammen med en håndmikser. Pisk først på laveste hastighet, og så på høyeste hastighet i cirka 2 minutter til røren er jevn. Fordel røren i minicupcakesformer.
Stek kakene midt i ovnen i ca. 20 minutter, og la de avkjøles på en bakerist.
Pisk eggehviter og sitronsaft med en håndmikser og pisk så inn melis. Overtrekk de avkjølte cupcakes med glasuren. Ha resten av glasuren i en sprøytepose eller frysepose. Klipp av et lite hjørne og tegn på linjer av glasur. Fest sukkerøynene raskt på glasuren før den stivner.
Dypp spissen av et grillspyd i glasur og stikk den inn i siden av cupcaken. La cupcaken stå på bordet inntil pinnen sitter fast inne i cupcaken. Ved servering stilles pinnene i vaser eller lignende.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes