Rist mandelflakene i en stekepanne til de er gyldne, og la dem avkjøles. Merk opp 45 sirkler med 5 cm diameter på et bakepapir. Smør sirklene og legg papiret på en stekeplate.
Bland eggehvite og sukker i en bolle. Sett bollen i kokende vannbad og visp til marengsen blir fast.
Fyll marengsen i en sprøytepose, eller i et kremmerhus av dobbelt bakepapir og klipp et hull på størrelse med en lillefinger. Fyll sirklene med marengs.
Stek i ca. 30 minutter til marengsen er tørr. La kakene avkjøles på rist.
Bland pulverkaffe og kokende vann og la det avkjøle. Rør smør og melis luftig. Tilsett en og en eggeplomme og rør godt mellom hver. Tilsett kaffen.
Legg sammen 3 marengser med mokkakrem imellom. Smør et lag med krem rundt kanten og vend kakene i ristede mandelflak. Fordel resten av kremen på toppen av kakene.
Dekorer med kakaoroser og blader.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker