Rør halvparten av sukkeret og eggehviten sammen til en myk marengs.
Hell smøret og resten av sukkeret i en annen bolle og pisk det til det blir lett og luftig. Tilsett eggeplommer og pisk til du har en luftig konsistens. Tilsett mel og maisstivlese og bland godt. Tilsett gradvis de piskede eggehvitene og rør dem forsiktig rundt i deigen. Del deigen i to like store porsjoner.
Tilsett bakekakao i en bolle og vanilje i den andre.
Stek deigene i separate former dekket med bakepapir - ca. 28 x 38 cm ved 170 grader i ca. 15 - 20 min. eller til kakene er bakt.
Fjern bakepapiret på de avkjølte kakene og skjær kantene slik at de blir helt skarpe og rette. Pensle et tynt lag kondensert melk på den lyse kakebunnen og legg den mørke kakebunnen på toppen slik at de passer nøyaktig sammen.
Skjær kaken i halv på den korte siden og pensle den ene halvdelen med kondensert melk. Legg så de to halve kakebunnene oppå hverandre og gjenta prosessen en gang til.
Skjær kaken i 4 jevne brede striper. Legg en linje med stripene vannrett og en linje med stripene loddrett. Press dem sammen med litt kondensert melk og gjenta prosessen med de to andre kakebunnene laget i striper.
Legg så de to kakestykkene speilvendt på toppen slik som anvist på bildet.
Trim eventuelt kantene og legg kaken i kjøleskapet, tett innpakket i folie. La kaken avkjøles helt før du bekler den med sjokoladeglasur.
Smelt sjokolade, vann, sukker og kondensert melk i en bolle over vannbad. Rør massen helt glatt.
Vri forsiktig vannet fra gelatinbladene og legg det i den varme sjokoladen. Rør gelatinblandingen rundt med sjokoladen til gelatinbladene er helt oppløst. Hell sjokoladeglasuren gjennom en fin sil.
Fjern folie fra kaken og legg den på et stekebrett med et brett under risten. Hell sjokoladen over kaken slik at den blir helt dekket av sjokoladeglasur.
Smør eventuelt sjokoladeglasuren ut på sidene av kaken slik at den får mer struktur på overflaten. Avkjøl kaken i 15 min.
Dryss med Dr. Oetker Bakekakao og server umiddelbart.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker