Start med å lage nøttebunnen. Kle en form 22-24 cm med bakepapir. Pisk eggehvite og melis til en fast marengs, vend inn malte mandler eller nøtter. Stek på 180 grader i 30 minutter. Avkjøl bunnen i formen.
Legg 4 gelatinplater i bløt i kaldt vann. Ha melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele. Varm til kokepunktet og rør inn bløtlagt gelatin. Sett i kjøleskap. Rør i blandingen innimellom.
Når panna cottaen begynner å tykne, hell den på den avkjølte nøttebunnen i formen. Sett i kjøleskapet så det stivner helt.
Bløtlegg 6 plater gelatin i kaldt vann.
Pisk eggeplommer, egg og melis sammen. Tilsett Crème Fraîche og vaniljeekstrakt. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt i sitronsaften (i en kjele eller i mikro-ovn). Rør det raskt inn i resten av kremen. Rør inn bringebær til slutt. Hell moussen over panna cottaen i formen.
Sett hele kaken inn i fryseren. Når kaken har frosset, varm en kniv og skjær langs kanten av formen. Løs den fra bunnen, ta av bakepapiret fra bunnen og sett over på fat. La tine 2-3 timer i kjøleskap.
Legg på bringebær til pynt før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker