Klipp et stykke bakepapir så det passer til en rund springform. Knus småkakene i en bolle, og bland dem med smeltet smør. Trykk blandingen ut i bunnen av kakeformen.
Legg gelatinbladene i vann til de har blitt myke. Bland med kald kaffe, og varm opp blandingen til den er jevn – den må ikke koke. La deretter blandingen avkjøles.
Visp fløten stiv til krem. Bland sammen ferskost, sukker, romaroma, halvparten av nøttene og gelatinblandingen. Smelt sjokoladen forsiktig over vannbad eller i mikroovn. Visp den smeltede sjokoladen i osteblandingen med en håndmikser. Vend til slutt kremen inn i blandingen.
Bred blandingen ut over kakebunnen. Pynt kaken med nøtter og evt. sjokoladesaus.
Sett kaken i kjøleskapet i minst 4 timer. Ta kaken forsiktig ut av formen, ha den på et fat eller tallerken og server.
OPPSKRIFTER
Dessert
Dessert
Dessert