Sett ovnen på 175°C varmluft.
Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk eggene inn i deigen ett av gangen. Hvis deigen skiller seg, tilsettes litt av melet. Tilsett deretter melk og hakkede mandler. Rør inn siktet hvetemel, bakepulver og revet sitronskall i deigen. Rør deigen godt sammen og fordel den i muffinsformer.
Stek muffinsene i ca. 20 minutter. Avkjøles på rist.
Pisk melis og smør med en håndmixer på lav hastighet. Tilsett ferskost og frøene fra en vaniljestang, og pisk i 5 minutter på høy hastighet til frostingen er lett og luftig. Hvis frostingen er for tynn, kan mer melis tilsettes.
Del frostingen i to porsjoner. Farg den ene delen med gul konditorfarge, og den andre med grønn. Dekk muffinsene med gul frosting. Ha den grønne frostingen i en sprøytepose med stjernetupp, og sprøyt et rundt rede på hver cupcake. Dekorer med sjokoladeegg i redene.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes