Bland marsipan, melis, glukose og gul konditorfarge sammen til en jevn masse. Man kan bruke stavmikser, håndmikser med deigkrok eller håndkraft. Når fargen er godt fordelt kan man elte marsipanen sammen med hendene til det blir en sammenhengende masse. Legg marsipanen i en lufttett pose i kjøleskap til den skal brukes.
Ha innholdet av Icing & Frosting i en bolle og tilsett mykt smør og kremost. Pisk litt først ved lav hastighet, og så på høy hastighet i fire minutter. Ha kremen i en sprøytepose med rund tipp.
Bruk en utstikker Ø 7 cm og stikk ut 6 små bunner. Man kan også lage et hjemmelaget sukkerbrød, det smaker veldig godt.
Ha en teskje appelsinmarmelade på hver bunn og fordel det jevnt utover.
Sprøyt kremen ut på hver bunn. Start med å holde sprøyteposen i midten av kakebunnen og sprøyt kremen ut så den sprer seg ut til kanten. Trekk så sprøyteposen langsomt opp så kremen får en topp som på en kokosbolle. Sett kakene i kjøleskap.
Del den gule marsipanen opp i klumper á 50 g. Kjevle de ut til flate sirkler på ca. ø 15 cm.
Ta kakene ut av kjøleskap og legg marsipanlokket forsiktig over hver av kakene. Fold marsipanen langs kanten og sørg for at kremen er dekket. Skjær av overskytende marsipan. Lim på Sugar Eyes med litt appelsinmarmelade
Marsipanen som er til overs farges med oransje konditorfarge og formes til små nebb. Bruk en tannpirker til å feste nebbene med. Tegn en tynn strek på nebbet med sort konditorfarge, bruk gjerne en tannpirker eller en annen spiss gjenstand til å påføre fargen.
OPPSKRIFTER
Bak med barn
Bak med barn
Bak med barn