Skill eggene, og visp eggehvitene med salt til de er faste. Tilsett sukkeret litt og litt under fortsatt visping til konsistensen er lik som marengs.
I en annen bolle vispes eggeplommer og smør hvitt og porøst. Sikt hvetemel, kakao, natron og bakepulver, og rør det inn i eggeplommeblandingen sammen med melken. Til slutt vendes marengsen og sjokoladen inn i blandingen. Rør forsiktig så røren holder seg luftig. Fordel røren i muffinsformer.
Stek i ca. 25 minutter på 175 °C. La kakene avkjøles.
Bland melis, smør, peppermyntearoma, grønn konditorfarge og melk i en skål. Visp glasuren med en mikser i ca. fem minutter på full hastighet så glasuren blir luftig. Fordel glasuren på avkjølte muffins og pynt med ønsket strøssel.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes