Forvarm ovnen til 225 grader. Visp egg og sukker luftig. Bland de tørre ingrediensene, og sikt inn i deigen. Bland forsiktig. Hell deigen i en langpanne med bakepapir, fordel deigen jevnt utover. Stek kaken i ca. 8 minutter.
Legg et stykke bakepapir på arbeidsflaten, og strø med sukker. Hvelv forsiktig den stekte kaken over på det strødde bakepapiret, og løsne forsiktig av papiret på toppen. La kaken avkjøles i romtemperatur.
Fordel syltetøyet over kaken. Visp fløten til krem, og bland med ferskosten. Tilsett sukker og eventuelt peppermyntearoma. Legg noen spiseskjeer av kremen til side, og fordel resten over syltetøyet. Rull kaken sammen med hjelp av bakepapiret, og la skjøten ligge på undersiden av kaken.
Skjær av ca. 20 cm av rullekaken, som skal bli den lange delen av polkagrisen. Skjær trekanter/skrå biter av resten av kaken, og sett sammen "svingen" til polkagrisen. Ved behov kan man skjære av litt mer av kaken, og fylle inn i mellomrommene hvis det blir noen.
Fordel resten av kremen over hele kaken. Farg 100 gram av den hvite sukkerfondanten med rød konditorfarge. Kjevle ut både den hvite og den røde sukkerfondanten. Dekk hele kaken med den hvite sukkerfondanten. Gjør overflaten glatt og jevn, og skjær bort eventuelle rester. Skjær den rødfargede sukkerfondanten i remser, og dekorer kaken så den blir stripete.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker