Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen.
Stryk ut i en langpanne kledd med bakepapir, pass på å få jevn tykkelse.
Stek på 210 grader i 7-12 minutter. Avkjøl bunnen litt før du snur den og drar av papiret. Bunnen legges tilbake på bakepapiret.
Stryk på ønsket mengde med bringebærsyltetøy. Bruk papiret og rull kaken stramt sammen.
Pisk kremfløte og tilsett 3 ss bringebærsyltetøy. Ha kremen i en sprøytepose. Skjær skiver av rullekaken, sprøyt på krem på størrelsen med en golfball.
Kroner lages dagen før: Kjevle hvit fondant tynt og skjær ut remser på ca. 3.5 cm x 6 cm. Lag hakk på ene siden og fest sammen til en krone med litt vann. La stå og tørke i minimum en dag.
Farg sukkerpasta med rosa eller rød farge og kjevle den ut. Stikk/ skjær ut rundinger på ca. 12 cm. Legg rundingene med sukkerpasta på småkakene og klem godt rundt. Knyt evt et bånd rundt kakene. Spray med gullspray og sett på kroner før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker