Sett stekeovnen på 175° C over- og undervarme. Smør og strø fire springformer 15 cm.
Pisk egg og sukker lyst og luftig. Varm opp vannet til det syder og bland det inn i eggeblandingen.
Bland mel, bakepulver og vaniljesukker. Sikt det så i eggeblandingen og vend det forsiktig inn sammen med kokosen. Fordel røren i de fire smurte springformene og stek i ca. 20 min. Test med en bakepinne for å se om de er ferdig stekte. La dem stå i formene i ti minutter før de vendes ut på en bakerist for avkjøling.
Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Avkjøl sjokoladen til romtemperatur. Visp sammen smør, vaniljesukker og melis til en jevn masse. Tilsett fløte og lime og visp på høyeste hastighet i ett minutt. Vend sjokoladen inn i smørkremen, tilsett blå konditorfarge og visp først ved lav hastighet til sjokoladen og fargen har fordelt seg godt. Pisk deretter i 1-2 min. på høy hastighet til kremen er lett og luftig.
Smør hvit sjokoladekrem utover alle bunnene og bruk en sprøytepose til å lage en sirkel langs kanten med sjokoladekrem på tre av bunnene. Dette for at fyllet skal holde seg på plass. Legg most banan på to lag og ananas på det tredje, inni i sirklene. Legg alle bunnene på hverandre og sett kaken kaldt i 30 min. Fordel så resten av sjokoladekremen rundt kaken og jevn det ut. Sett kaldt igjen i 30 min.
Finhakk den hvite sjokoladen og ha det i en bolle. Varm opp fløte og glukose i en kjele, det skal ikke koke. Hell så forsiktig litt og litt fløteblanding over sjokoladen, sjekk om konsistensen er tykk nok til at en ikke trenger all fløten. Tilsett rød konditorfarge. La den avkjøles til romtemperatur før den brukes.
Påfør ganachen på den kalde kaken med en teskje. Start med kanten rundt. Ta litt og litt, slik at det renner forsiktig nedover. Til slutt fylles toppen av kaken. Pynt med mix strøssel og cupcake daisies.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker