Rør sammen melis, mandelmel og bakepulver. Pisk eggehvitene stive i en annen bolle, og vend så forsiktig inn det tørre. Ha kakerøren i en springform ca 20-22 cm.
Stek bunnen på 180 grader i ca. 25 minutter.
Ha eggeplommer, sukker, fløte og vanilla paste i en kjele og rør det godt sammen. Sett på varmen og la det varmes opp forsiktig. Når det begynner å ryke må du røre godt slik at kremen ikke fester seg i bunnen.
La kremen få et raskt oppkok. Sett den kjølig slik at den fester seg litt mer og blir tykkere.
Pisk opp smøret til det blir hvitt. Ha i en dråpe grønnfarge. Ha i eggekremen og pisk godt sammen.
Ha kremen i en sprøytepose med stjernetipp og sprøyt den ut på bunnen. Bunnen må være helt avkjølt. Pynt med perler eller annet strøssel.
Oppskrift og bilde er fra Anne Brith Davidsen.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker