Forvarm ovnen til 160˚C varmluft (180˚C over- og undervarme).
Smør en avlang brødform (1,5 liter) og kle den med bakepapir. Smøret gjør at papiret ligger stødig i formen.
Visp smør og sukker lyst og luftig. Tilsett et egg av gangen og bland godt til en jevn røre.
Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og valmuefrø i en bolle. Rør sammen sitronsaft og melk i en annen bolle.
Tilsett det tørre og det våte i eggeblandingen vekselvis. Start og slutt med melblandingen og bland akkurat nok til at alt er godt blandet.
Hell kakerøren i brødformen, sett på rist nederst i ovnen og stek i 60 minutter. Avkjøl helt på rist før kaken løftes ut av formen.
Bland sammen Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting, kremost og smør, og visp godt i 4 minutter. Smør ostekremen i et jevnt lag på den avkjølte sitronkaken.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker