Vei opp alt det tørre i en bolle, og visp sammen det våte i en annen bolle. Bruk en håndvisp og bland sammen det våte med det tørre til røren er fri for klumper. Fordel i muffinsformer plassert i et metallbrett. Stekes på 200 grader i ca. 20 minutter og avkjøles på rist.
Over- og undervarme: 200 °C
Kjør det myke smøret og siktet melis i en kjøkkenmaskin til blandingen blir lys i fargen. Skrap ned fra kantene og tilsett fløte, sitronskall og sitronsaft. Rør godt i et par minutter til. Tilsett farge etter ønske mot slutten.
Kjevle ut den hvite fondanten og stikk ut sirkler, ca. 4-5 cm i diameter. La de tørke over natten.
Lag melisglasur (melis, vann og eventuelt litt sitronsaft), og fest øynene med glasuren. Legg på litt glasur øverst på de tørkede skivene og dypp de i en bolle med mix strøssel.
Ha frostingen i en sprøytepose og sprøyt på topper av frosting på muffinsene. Legg på ansiktene og plasser flaggene.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes