Ha den mørke, lyse og hvite sjokoladen i hver sin bolle som tåler mikrobølgeovn.
Kjør hver bolle i mikrobølgeovnen og varm i en kort periode på 30 sekunder om gangen, rør mellom hver gang til sjokoladene er jevnt smeltet.
Fordel den smeltede hvite sjokoladen i tre boller. Farge to av bollene med henholdsvis rosa og lilla konditorfarge. Start med 2-3 dråper, rør godt og tilsett mer om man ønsker en sterkere farge.
Legg bakepapir på et stekebrett. Ha en spiseskje i hver bolle og fordel sjokoladen utover bakepapiret en skje om gangen. Når all sjokoladen er fordelt utover bruk en cocktailpinne eller lignende og dra den gjennom de forskjellige fargene så de går i hverandre. Vipp stekebrettet forsiktig fra side til side slik at sjokoladen ligger i et jevnt lag.
Dekorer med mini sjokoladeegg og strøssel. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet og brekk den så opp i passende biter før servering.
OPPSKRIFTER
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri
Konfekt og godteri