Pisk sukker og eggeplommer til eggedosis. Smelt smøret, la det avkjøles litt og tilsett det langsomt i eggedosisen under omrøring. Sikt mel, kakao og bakepulver sammen og vend det inn i røren. Tilsett forsiktig det kokende vannet.
Pisk eggehvitene stive i en bolle og vend dem inn i kakerøren. Smør en 24 cm rund springform med litt smeltet smør og kle bunnen med bakepapir. Hell røren i formen og stek kaken i ca 30 minutter på 175°C. La kaken bli helt avkjølt før den deles i tre lag.
Vend eggeplommene inn i den smeltede sjokoladen. Pisk eggehvitene stive og vend dem inn i sjokolademassen. Sett sjokoladekremen kjølig mens kremfløten til monteringen piskes.
Pisk kremen myk, tilsett Cream Fix og pisk den ferdig. Fordel halvparten av syltetøyet på den nederste kakebunnen og legg på noen friske bjørnebær. Fordel halvparten av kremen på bunnen og legg på kakebunnen til lag nr. to. Gjenta prosessen og legg på den siste kakebunnen.
Smør sjokoladekremen på sidene og på toppen av kaken med en palletkniv, slik at kremen er jevnt og pent fordelt på hele kaken. Pynt toppen av kaken med resten av bjørnebærene. Kaken kan med fordel stå en time på kjøling før servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker