Sett ovnen på 180 °C over- og undervarme og smør kakeformen.
Bland mel, sukker, rørsukker, kakao, bakepulver, natron, vaniljesukker og salt i en bolle.
Pisk egg og fløte sammen i en annen bolle. Smelt smøret og la det avkjøles litt før olje og vann tilsettes. Pisk godt sammen.
Hell eggeblandingen og smørblandingen i en kjøkkenmaskin og tilsett deretter melblandingen. Rør til det er godt blandet sammen.
Hell deigen i den smurte formen og stek kaken i ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en bakepinne om kaken er gjennomstekt.
La kaken avkjøle i formen i ca. 15 minutter og sett den så til avkjøling på en bakerist.
Hakk Centersjokoladene fint og ha dem i en bolle. Varm opp fløten til rett under kokepunktet, og hell den over sjokoladen. La blandingen stå i 5-10 minutter slik at sjokoladen smelter. Rør deretter massen godt sammen, og sett den kjølig. Når du skal bruke fyllet pisker du det godt, slik at det blir lett og luftig.
Ha den mørke sjokoladen i en bolle. Varm opp fløten til rett under kokepunktet og hell fløten over sjokoladen. La blandingen stå i 5-10 minutter slik at sjokoladen smelter. Rør deretter massen godt sammen og sett den til avkjøling i kjøleskap til neste dag.
Del kaken i to lag. Fordel fyllet med Centersjokoladen på det nederste laget, og legg det andre oppå. Til slutt glaseres kaken med sjokoladretrekket, og pyntes med blomster og stjerner.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker