Sett stekeovnen på 150 °C varmluft.
Smør en springform (ø 25 cm) og ha bakepapir i bunn.
Smelt smør og vann i en kjele eller mikrobølgeovn. Tilsett kakao og rør det godt sammen. Ta kjelen av varmen.
Bland vaniljesukker, sukker, mel, natron, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett smørblandingen og rør det hele sammen til en jevn masse. Tilsett yoghurt og rør røren sammen. Tilsett deretter egg og hakket sjokolade og rør røren godt sammen til den har en jevn konsistens.
Ha røren i en smurt springform (ø 25 cm) med bakepapir i bunnen. Stek kaken i ca. 20 minutter. Kjenn etter med en bakepinne om kaken er ferdig stekt. Det skal ikke feste seg noe kakebunn på bakepinnen. La kaken avkjøles helt.
Ha innholdet i posen med Cake Mousse Hazelnut Taste i en bolle og tilsett melk. Pisk kort med en håndmikser på laveste hastighet, deretter 3-4 minutter på høyeste hastighet til moussen er luftig.
Ha moussen i tre sprøyteposer med tre forskjellige tipper.
Legg den avkjølte kakebunnen på et serveringsfat og del kaken i 8 like store kakestykker. Trekk de litt fra hverandre. Sprøyt kakemousse på hvert stykke, lag forskjellige mønstre med de ulike tippene.
Dekorer hvert kakestykke md forskjellige sjokolader, Golden and Shiny Pearls og Black & Gold strøssel.
Tilsett 1 ts. pulverkaffe når du varmer vann og smør. Dette gir ikke kaken kaffesmak, men sjokoladesmaken blir mer intens.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker