Sett ovnen på 180 grader over- og undervarme.
Smelt smør og sjokoalde over vannbad, og avkjøl blandingen til romtemperatur.
Visp sammen eggeplommer, vaniljesukker og sukker.
Rør kakaopulver og vann sammen i en liten gryte. Varm opp blandingen, og la småkoke et kort øyeblikk på svak varme.
Vend siktet hvetemel, salt, sjokoladesmør og kakaovann inn i eggemassen, og rør til deigen er jevn.
Visp eggehvitene stive, og vend dem inn i deigen litt om gangen.
Smør springformen med litt smør, og dryss med litt kakao så bunnen og sidene er dekket. Ha deigen over i kakeformen, 22cm.
Stek kaken i 30-40 minutter til den er gjennomstekt på kanten, men stadig myk i midten. Avkjøl kaken i formen på en rist.
Visp fløte, vaniljesukker og litt grønn konditorfarge til stiv krem. Ha kremen over i en sprøytepose med stjernetupp, og lag juletrær på den avkjølte kaken like før servering. Strø over stjernestrøssel. Oppbevar kaken i kjøleskap.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker