1. Pisk romtemperert smør og sukker til en lys og luftig krem.
2. Tilsett ett og ett romtemperert egg, pisk godt mellom hver gang og bruk en slikkepott for å skrape ned fra sidene og fra bunnen.
3. Smelt sjokolade og kaffe sammen. Enten i mikroovn eller over vannbad (sett en bolle med sjokolade og kaffe over en kjele med vann som såvidt koker)
4. Bland sjokolade med smørblandingen.
5. Sikt inn alt det tørre. Rør godt, men ikke for mye.
6. Helles i en smurt form ca. 22 cm kledd med bakepapir.
7. Stekes på 180 grader varmluft i ca. 50 minutter. Bruk en stekepinne for å sjekke om kaken er ferdig. Om det henger igjen deig på pinnen når du stikker den i midten av kaken må den steke lenger.
Bruk en håndmikser og rør sammen romtemperert kremost, smør, melis og vaniljesukker til en jevn masse. Smelt sjokolade over vannbad eller i mikroovn. Rør inn den smeltede sjokoladen i kremostblandingen.
1. Del kakebunnen i tre like store deler. Om den går i stykker, legg bitene av kakebunn i en kakering. Liker du å dynke kan du gjerne dynke bunnene med for eksempel sitronbrus (Sprite).
2. Legg på et tynt lag krem. Gjenta med neste bunn. La kaken sette seg litt i kjøleskapet før resten av kremen strykes på rundt og på toppen av kaken.
3. Dekorer med Dr. Oetker pearls, Dr. Oetker bakesjokolade (mørk)og Dr. Oetkers sjokoladestjerner.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker