Smør en kakeform, 20cm, og kle med bakepapir. Forvarm ovnen.
Over- og undervarme: 170 °C
Varmluft: 150 °C
Visp smør og sukker mykt og kremet. Visp inn eggene, og tilsett vaniljepasta. Hakk og rør in frukten. Sikt i mel, bakepulver og maismel, bruk en stor skje og bland alt godt.
Fordel kakedeigen i formen, lag deretter en stor grop i midten slik at ikke kaken skal heve for mye. Stek kaken i 90-105 min. til den er gylden, jevnt hevet og en stekepinne er ren når den tas ut. Avkjøl kaken i 10 minutter før den velves over på en rist for å avkjøles helt.
Skjær av toppen av kaken så den blir flat, dersom den hevet mye under steking. Mål kaken fra bunnen av den ene siden, tvers over kaken og ned igjen på den andre siden. Pensle hele kaken med honning.
Elt marsipanen så den blir myk og smidig. Dryss litt melis på arbeidsbordet. Kjevle ut marsipanen til en tynn leiv etter målene som ble tatt av kaken tidligere, og dekk kaken. Glatt over marsipanlokket med håndbaken, fjern overflødig marsipan og sørg for at hele kaken er ordentlig dekket. Sett kaken på et serveringsfat.
Visp eggehvitene helt stive. Sikt over melis og vaniljesukker, litt om gangen, og visp godt helt til blandingen er tykk og luftig. Fordel frostingen over hele kaken, bruk gjerne en spatel. La frostingen sette seg noe, deretter festes rosmarinstilkene.
Fordel granateplefrøene over kaken like før servering. Kaken er klar - nyt!
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker