Kle en bakeform (25x30 cm) med bakepapir. Sett stekeovnen på 200 ℃.
Smelt smøret og sett det til side.
Pisk egg, sukker og vanilla paste til et lyst og veldig luftig skum. Vend smøret lett inn i skummet.
I en bolle blandes bakepulver og hvetemel. Sikt melblandingen i eggeskummet vekselvis med melken. Tilslutt tilsettes de frysetørkede bringebærene.
Fordel røren i formen og stek i ca 12-15 minutter. La kaken avkjøles helt før den dekoreres.
Ha romtemperert smør og frostingpulver i en bolle. Pisk på lav effekt en stund, og pisk så på høy hastighet i fire minutter.
Tilsett melk og pisk til frostingen er jevn. Fordel frostingen i fem boller. Farg fire av bollene med forskjellige konditorfarger og la den siste bollen være uten farge.
Ha frostingen i sprøyteposer med ulike tipper og dekorer hele kaken. Dekorer til slutt med strøssel.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker