Smør springformen (Ø 18cm) med litt smør, og dekk bunnen med bakepapir. Forvarm stekeovnen til 180°C over- og undervarme, eller 160°C varmluft.
Bak 2 kakebunner etter hverandre: Visp eggene lyse og luftige med mikser på høyeste hastighet. Bland vaniljesukker og sukker, og visp inn litt etter litt med eggene. Visp videre i 2 minutter. Bland mel og bakepulver, og rør inn i deigen med mikser på lav hastighet. Ha deigen over i springformen, og stryk overflaten glatt og jevn. Stek kaken på rist i nederste delen av ovnen i ca. 40 minutter.
Åpne springformen, og hvelv kaken over på rist med bakepapir. Fjern springformens bunn, og legg den til avkjøling. Når springformen er avkjølt, gjentas hele prosessen ovenfor for å lage en kakebunn til.
Visp smør luftig med en mikser. Bland i melis og sitronskall, og miks til alt er godt blandet. Ha en toppet spiseskje av kremen i en sprøytepose eller frysepose, og legg til side.
Del hver kakebunn i 2, slik at man får 4 kakebunner. Stikk ut en sirkel i midten av 2 av kakebunnene (Ø ca. 9cm). Legg en av de hele kakebunnene på et serveringsfat. Fordel ca. 1/3 av kremen på den nederste kakebunnen, og legg en av kakebunnene med hull over. Fordel knapt halvparten av kremen som er igjen over kakebunnen. Legg over den andre kakebunnen med hull, og fordel ca. 3/4 av kremen som er igjen over. Glatt ut kremen inni kaken, som har klemt seg ut mellom lagene. Fyll hullet i midten av kaken til toppen med fargeglade sjokoladelinser, og legg over den siste kakebunnen. Dekk hele kaken med et tynt lag av kremen som er igjen, og sett i kjøleskap i minst 2 timer (til kremen er stivnet).
Kjevle ut sukkerfondanten (Ø ca. 36cm) mellom plastfolie eller bakepapir. Legg fondanten over kaken, rett ut foldene og skjær av overflødig fondant. Finn frem sprøyeteposen/fryseposen med krem, og klipp et lite hull i det ene hjørnet. Lag små prikker spredt utover hele kaken. Sett en sjokoladelinse på hver prikk.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker