Finn frem et stekebrett (40x30cm), og kle med bakepapir. Forvarm stekeovnen.
Over- og undervarme: 200 °C
Varmluft: 180 °C
Rør eggene + eggeplommen luftig med en mikser på høyeste hastighet. Bland vaniljesukker med sukker, og ha i eggemasse mens man fortsatt visper. Visp deretter videre i 2 minutter. Bland mel og bakepulver, og ha i mikserbollen - visp på laveste hastighet til deigen er jevn.
Ta 3 spiseskjeer av deigen over i en liten skål. Bland med kakaopulver, og legg små flekker utover stekebrettet. Bruk skaftet på en spiseskje, og lag stjerner av flekkene ved å dra deigen utover (se ill. 1). Fordel til slutt resten av deigen over stjernene, og stek kaken i midten av ovnen i ca. 8 minutter.
Velv kaken over på et bakepapir, og la den avkjøles med bakepapiret fra stekingen på.
Fjern forsiktig bakepapiret fra stekingen fra kaken. Snu kaken over på den andre siden, slik at stjernene er på undersiden.
Visp fløte med sukker og vaniljesukker, fordel kremen utover kaken. Del så kaken i to like store deler - ca. 40x15cm. Rull begge halvdelene inn fra langsidene. Sett rullekakene kaldt i minst 30 min.
Deretter deles hver rull i 4 like store deler, hver av disse deles igjen på skrått (se ill. 2).
Anrett kakene med den rette siden ned på et fat, og dekorer med daisies eller annen pynt. Oppbevar kakene kjølig.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker