Sett ovnen på 160 grader. Bland alle ingrediensene til en jevn deig, den skal være løsere enn en vanlig deig.
2
Ha deigen over i en smurt og melet form. Stek i 70-90 min. på 160 grader.
Oppskriftstips
Krydderet kan man variere etter smak. En annen variasjon er å ta 1½ dl mindre surmelk og erstatte med f.eks. 1½ dl rørte tyttebær eller andre bær. Man kan også tilsette linfrø eller andre frø.
Tips
Tips: Krydderet kan man variere etter smak. En annen variasjon er å ta 1½ dl mindre surmelk og erstatte med f.eks. 1½ dl rørte tyttebær eller andre bær. Man kan også tilsette linfrø eller andre frø.
Sett ovnen på 160 grader. Bland alle ingrediensene til en jevn deig, den skal være løsere enn en vanlig deig.
2
Ha deigen over i en smurt og melet form. Stek i 70-90 min. på 160 grader.
Oppskriftstips
Krydderet kan man variere etter smak. En annen variasjon er å ta 1½ dl mindre surmelk og erstatte med f.eks. 1½ dl rørte tyttebær eller andre bær. Man kan også tilsette linfrø eller andre frø.