Sett stekeovnen på 220 °C over- og undervarme.
Sikt potetmel, hvetemel og bakepulver i en bolle.
I en annen bolle piskes egg og sukker til en lys og luftig eggedosis. Jo mer du pisker, jo lettere og luftigere blir bunnene. Vend melblandingen forsiktig inn i eggedosisen.
Del røren i tre like store deler og farg hver del med henholdsvis rød, grønn og blå konditorfarge ved å vende fargen forsiktig inn i røren til fargen er jevn. Husk at siden det er egg som er gult i røren vil dette påvirke det fargede resultatet
Smør og dryss mel i en springform (Ø 24 cm) og ha en av de fargede rørene i. Stek bunnen midt i ovnen i 5-6 minutter til den er lett gylden. Vend den ut på et stykke bakepapir og la den avkjøles på en bakerist.
Rengjør formen og gjenta, eventuelt stek bunnene i hver sine springformer.
Pisk alle ingrediensene bortsett fra lemon curd sammen til det blir en litt luftig krem.
Plasser en kakering eller en springform uten bunn på et kakefat og legg i den rødlige kakebunnen. Smør et jevnt lag med lemon curd (eventuelt bringebærsyltetøy) og fordel så halvparten av den syrlige kremen over. Legg på den grønne bunnen og gjenta med lemon curd og syrlig krem. Til slutt legges den blålige bunnen på. La kaken sette seg i kjøleskap i minst to timer eller gjerne over natten.
Fjern kakeringen. Pisk mascarpone, fløte, melis og vaniljeekstrakt sammen til en krem og dekk kaken med et jevnt lag like før servering. Dekorer med de rosa perlene fra Sweetheart- strøsselet.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker