Sett stekeovnen på 180 °C over- og undervarme.
Kle en langpanne (23x33 cm) med bakepapir.
Sikt hvetemel og kakaopulver sammen i en bolle.
Ha 2 poser Bakesjokolade Mørk og smør i en kjele, og smelt det forsiktig over svak varme under jevn omrøring. Ta kjelen av varmen når sjokoladen er nesten smeltet og la resten smelte på ettervarmen.
Pisk egg og sukker sammen i ca. 1 minutt. Det skal ikke piskes for mye luft inn i eggemassen, den skal kun røres godt sammen. Vend i vaniljeekstrakt og den lett avkjølte sjokoladeblandingen.
Tilsett så lys og mørk bakesjokolade og hakket hvit sjokolade, og rør det lett sammen. Ha i det siktede hvetemelet og kakaopulveret og vend røren sammen.
Ha røren i langpannen med bakepapir og jevnt ut overflaten. Stek kaken midt i ovnen i 25-30 minutter. Kaken skal føles litt bløt i midten.
La den avkjøles i formen.
Steketid: 25 - 30 Minutter
Server gjerne brownien som en deilig dessert, med litt god vaniljeis og friske bær til.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker