Ha smør, mel, sukker, vanilje, bakepulver, egg og melk i en bolle og rør det sammen. Sett stekeovnen på 160 grader. Fordel deigen i 12 muffinsformer og stek kakene i ca. 30 minutter til de er gyldne og gjennomstekte. La muffinsene avkjøles i 5 minutter før de vendes ut av formene. Kakene skal være helt avkjølte når de pyntes.
Over- og undervarme: 160 °C
Pisk smøret lett og luftig. Sikt melis og kakao sammen i en bolle og ha det gradvis i smøret under pisking. Ha smørkremen i en sprøytepose med en rund tipp på ca 10 mm.
Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk i to minutter inntil massen er fast og luftig i konsistensen.
Ha 2 ss av blandingen i en skål og farg den oransje med den røde og gule konditorfargen. Fordel resten av massen i to boller. Farg den ene lyseblå med blå konditorfarge, og den andre lysegrå med svart farge.
Ha den blå og den grå blandingen i hver sin sprøytepose med rund tipp. På et stekebrett med bakepapir sprøytes runde dråper to og to tett sammen. Trekk dråpene ut i en spiss ved å trekke tippen ut og opp. Ha på to Sugar Eyes så det ligner på et ansikt. Gjenta med resten av massen og la det tørke i ca 20 minutter. Ha så den oransje blandingen i en liten sprøytepose og sprøyt et nebb på hver ugle mellom øynene. La de tørke natten over på brettet.
Smørkremen sprøytes på kakene i små oppadrettede dråper, så det ligner fjær. Sprøyt små vinger på sidene av kakene og dryss på litt bakekakao. Tilslutt plasseres de blå og grå ansiktene.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes