Pisk smøret og tilsett litt og litt sukker, vaniljesukker og salt. Pisk til det er godt blandet og så la det så stå på høyeste hastighet i 30 sekunder.
Bland hvetemel og bakepulver. Tilsett vekselsvis litt hvetemel og skummet kulturmelk i smørblandingen. Bland det på middels hastighet. Tilsett så egg og honning. La røren hvile i 20 minutter så hvetemelet sveller.
Smør vaffeljernet med litt smør, og stek vaflene på middels temperatur til de er gyldne og sprø. La de avkjøle seg på en bakerist.
Pisk kremfløten stiv. I en annen bolle blandes kesam, sukker og sitronsaft. Vend så inn den piskede kremen i kesamblandingen.
Del jordbærene i skiver og bringebærene i to. Spar gjerne noen hele bringebær til pynt. Legg en vaffelplate på et fat og fordel 1/4 del av kremen på vaffelen. Fordel så jordbær og bringebær utover vaffelen, ca 1/4 på hvert lag. Legg på en ny vaffel og gjenta. Strø melis på toppen av kaken og dekorer med mynteblad.
Kaken bør fylles rett før servering for best mulig resultat.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker