Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Smelt smør og sjokolade i en kjele på svak varme, blandingen skal ikke koke. La den avkjøles lett.
Pisk egg, sukker og vaniljesukker lyst og luftig. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver i eggeblandingen og vend røren sammen. Tilsett deretter det avkjølte sjokoladesmøret og vend det forsiktig i. Vend til slutt mørk, lys og hakket hvit sjokolade i røren og fordel det i muffinsformene.
Stek muffinsene i 15 - 20 minutter. Avkjøl deretter muffinsene på en rist.
Steketid: 15 - 20 Minutter
Med en håndmikser, pisk mykt smør og kremost til en luftig blanding. Pisk deretter inn melis til en jevn blanding. Tilsett så forsiktig jordbærsyltetøyet litt og litt til en jevn, men fortsatt fast masse.
Legg smørkremen i en sprøytepose med ønsket sprøytetipp, og sprøyt roser på hver muffin. Start på midten av hver muffins og sprøyt rundt til det ligner en rose.
OPPSKRIFTER
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes
Muffins og cupcakes