Sett stekeovnen på 210 °C varmluft.
Legg bakepapir på en stekeplate og tegn en sirkel på størrelse med en tallerken på papiret, snu bakepapiret så streken ligger ned mot platen.
Kok opp vann, sukker og smør i en kjele. Tilsett mel og rør kraftig til deigen slipper kjelen. Deigen skal være godt gjennomvarmet og blank.
Avkjøl deigen litt og rør inn eggene ett og ett om gangen. Det er viktig å røre godt mellom hvert egg.
Ha deigen i en sprøytepose med med en tipp med stor åpning (med eller uten riller). Sprøyt ut deigen på den tegnede sirkelen. Sprøyt så ut en ring med deig på innsiden av den første, pass på at det ikke er mellomrom mellom de to ringene. Til slutt sprøytes en runde på toppen av de to sirklene langs skjøten.
Stek kransen i 30-35 minutter. Det er veldig viktig at ovnen ikke åpnes de første 20 minuttene av steketiden, da kan kransen falle sammen. Sjekk om kransen føles fast før du tar den ut av ovnen. Hvis kransen begynner å falle sammen, sett den umiddelbart tilbake i ovnen og stek i ytterligere 5 minutter. Avkjøl kransen på en bakerist.
Pisk fløten til krem sammen med melis og vaniljeekstrakt. Ha kremen i en sprøytepose med stjernetipp.
Del kransen i to og fordel kremen jevnt utover. Legg på lokket, og sikt gjerne litt melis på toppen.
Vannbakkelskransen bør fylles rett før servering. Ha gjerne et tynt lag jordbærsyltetøy på bunnen før kremen legge på.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker