Forvarm stekeovnen på over- og undervarme 180°C eller varmluft 160°C.
Smør og kle en brødform som rommer 900 gram.
Bland knuste linfrø og vann og sett det til side i 10 minutter for å tykne.
Rør sammen sammen margarin, kokosmel og sukker til en jevn blanding. Tilsett revet limeskall og bland inn. Når de knuste linfrøene har tyknet til en konsistens lik egg helles det i røren. Bland sammen til røren er jevn.
Sikt mel og bakepulver i bollen og fold det inn i røren. Til slutt tilsettes kokosmassen og foldes inn i røren.
Hell røren i den smurte og kledde brødformen og sett i stekeovnen. Stek kaken i ca.1 - 1 t 15 min, til kaken er gyldenbrun og det ikke fester seg noe på en bakepinne.
La kaken avkjøles i formen i 20 minutter og hvelv den på en bakerist for å avkjøles helt.
Når kaken er helt avkjølt smeltes sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovn. Hell den smeltede sjokoladen over kaken og bruk baksiden på en skje for å fordele den utover hele toppen av kaken.
Strø revet limeskall og kokosmasse over sjokoladen, når sjokoladen har stivnet er kaken klar til servering.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker