Forvarm stekeovene til 180°C.
Kle en bakeform ca 20x20 cm med bakepapir.
Ha sitronsaften i soyamelken og rør rundt inntil blandingen begynne å tykne og sett det til side.
Smelt kokosolje og 100 gram mørk sjokolade over vannbad. Rør til alt er smeltet, og sett det så til side for avkjøling.
Bland mel, bakepulver, bakekakao og sukker i en bolle.
Rør inn den smeltede sjokoladeblandingen, tilsett soyamelkblandingen og vaniljeekstrakt. Rør til alt er bare akkurat blandet sammen.
Ha røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø på den hakkede sjokoladen og stek kaken i 30-35 minutter. Når kaken er ferdig vil midten av kaken være litt løs mens kantene er faste. La kaken avkjøles i formen, midten av kaken vil bli fastere under avkjøling.
Når kaken er avkjølt tas den ut av formen og deles i ni biter.
OPPSKRIFTER
Kaker
Kaker
Kaker