Ha alle ingrediensene til vaniljedeigen i en bolle og elt det sammen med hendene. Deigen skal være glatt og smidig. Pakk deigen inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 10 minutter.
Bland mel og kakao i en bolle. Tilsett resten av ingrediensene og elt deigen sammen. Pakk deigen inn i plastfolie og legg den i kjøleskap i 10 minutter.
Legg vaniljedeigen mellom to ark bakepapir og kjevle den ut til en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Gjør det samme med kakaodeigen.
Legg kakaodeigen oppå vaniljedeigen og press de to deigene sammen. Rull de sammen til en pølse, start på den ene langsiden. Legg den kjølig i minst 20 minutter.
Sett stekeovnen på 155 °C varmluft eller 180 °C over- og undervarme.
Skjær deigen i skiver med en tykkelse på 1 cm. Legg kakene på en stekeplate med bakepapir og stek de midt i ovnen i ca. 25 minutter. La de avkjøles på en bakerist.
OPPSKRIFTER
Småkaker og cookies
Småkaker og cookies