Aldri har det vært så enkelt å sette sammen pepperkakehuset, og det helt uten å brenne seg på smeltet sukker. Med vårt spiselige bakelim setter man enkelt sammen pepperkakehuset og det blir stabilt.
Aldri har det vært så enkelt å sette sammen pepperkakehuset, og det helt uten å brenne seg på smeltet sukker. Med vårt spiselige bakelim setter man enkelt sammen pepperkakehuset og det blir stabilt. Limet kan også brukes til å feste fondant eller marsipan på kaker. Fargen på limet er hvit.
Tips til bruk:
\t
\t
Tuben kan med hell varmes opp i varmt vann i 5-10 minutter
\t
\t
\t
Masser gjerne tuben litt før bruk, slik at det er enklere å få ut limet
\t
\t
\t
For et godt resultat bør man bruke rikelig med lim
\t
\t
\t
Det er viktig å gi det nok tid til å stivne før man pynter. Det stivner ikke like raskt som knekk
\t
\t
\t
Limet stivner i romtemperatur så det er viktig at delene som skal limes er avkjølte
\t
Ingredienser
Ingredienser: sukker, vann, glukosesirup, modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (E 330), konserveringsmiddel (E 202).