Nettovekt: 370 gram
Ristorante Glutenfri er både glutenfri og laktosefri! Ristorante Glutenfri Mozzarella toppet med mozzarella, halve cherrytomater og en smakfull krydder- og urteblanding.
Ristorante Glutenfri Mozzarella er uten både gluten og laktose. Hovedkomponentene i pizzabunnen er rismel, potetstivelse, potetflak og erteprotein, som gjør at den glutenfrie pizzabunnen blir sprø og knasende. Pizzaen er toppet med tomatsaus, cherrytomater, mozzarella og en smakfull krydder- og urteblanding. Glutenfri Ristorante blir best når den stekes med over- og undervarme, på 230 grader i ca. 13-15 minutter. Da får du en glutenfri pizza, med samme sprø bunn og deilige smaken som originalen! Informasjon om ingredienser: Endringer i ingrediensene kan forekomme, ved allergier/intoleranser sjekk alltid forpakning før konsum. |
Gluten Free
lactose free
no added colours
vegetarian
Flere produkter